INTEGRITETSPOLICY


KÄNN DIG TRYGG MED HUR VI HANTERAR DINA UPPGIFTER

VAD FÖR SLAGS PU SAMLAR VI IN?


Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss när du gör bokningar eller kontaktar oss via vår webbplats, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller kommenterar i blogginlägg. Även när du ringer och sms:ar eller följer oss på sociala medier. De personuppgifter som du skickar till oss omfattar främst kontaktinformation såsom namn, adress, telefonnummer och e-mail.HUR HANTERAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?


Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra detta.

Därefter raderas dina personuppgifter. Vi kan komma att använda dina personuppgifter för följande ändamål:


- Vid bearbetning av bokningar.

- Vid kontakter och korrensponsens gällande din upplevelse.

- Vid kontakt och korrespondens inkomna via vårt kontaktformulär.

- Vid utskick om erbjudanden i form av nyhetsbrev, då alltid med instruktioner om hur du kan avanmäla dig ifrån vidare utskick.

- Vid arbete som förhindrar missbruk eller annan olämplig användning av vår hemsida.VILKA ÄR DINA RÄTTIGHETER?


Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta,

kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda fakturor.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföring genom att avanmäla dig från vårt nyhetsbrev.

Kontakta oss då via Facebook, info@hundspannlofsdalen.com eller vårt kontaktformulär.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera